Celebrity

Σήμερα 14:58

Δάνης Κατρανίδης: "Ραγίζει" καρδιές το "αντίο" της πρώην συζύγου του - "Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση"

Δάνης Κατρανίδης: "Ραγίζει" καρδιές το "αντίο" της πρώην συζύγου του - "Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση"

-

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσα σε εκείνους που αποχαιρέτησαν δημόσια τον Δάνη Κατρανίδη και η πρώην σύζυγος του, Ελίζα Πάλλη, η οποία ήταν κοντά του μέχρι το τέλος.

"Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe", έγραψε η Ελίζα Πάλλη στο Facebook και συνόδεψε το κείμενό της με μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Θυμίζουμε πω ο Δάνης Κατρανίδης είχε κάνει τρεις γάμους. Από το 1971 έως και το 1977, υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Παρά τον χωρισμό τους οι δύο καλλιτέχνες διατήρησαν μία πολύ καλή σχέση. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε ακόμη δύο φορές, ωστόσο δεν απέκτησε παιδιά.

Δανης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)