Celebrity

Σήμερα 11:28

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία εμφάνιση μπροστά στην κάμερα - Αυτός ήταν ο τελευταίος του ρόλος

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία εμφάνιση μπροστά στην κάμερα - Αυτός ήταν ο τελευταίος του ρόλος

-

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωικής δικτύωσης το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποσυρθεί τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια από την υποκριτική, ενώ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις τηλεοπτικές κάμερες στις αρχές Μαρτίου του 2020.

Ο ίδιος μιλούσε τότε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία "Ταξίδι στα αστέρια", όπου υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

"Κάναμε μία ταινία κι είχαμε γυρίσματα μέχρι και την παραμονή και της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα. Θα υποδυθώ τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με αφορμή τα 100 χρόνια του μπάσκετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ από τα χρόνια που ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του, Θανάση τον Παναθηναϊκό" είχε δηλώσει τότε ο Δάνης Κατρανίδης. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαμε να μιλάει στις κάμερες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)