Celebrity

Σήμερα 10:45

Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης

Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης

-

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Δάνης Κατρανίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήμα με την υγεία του, για το οποίο ο ίδιος δεν είχε ωστόσο μιλήσει ποτέ δημόσια.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram το πρωί της Κυριακής (01/09) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

"Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια....Το κενό είναι μεγάλο...." έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Δάνης Κατρανίδης

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1949 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ.

Υπήρξε παντρεμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου με την οποία χώρισαν το 1977. Αίσθηση έκανε ο ρόλος του στην τηλεοπτική σειρά "Τα Μυστικά της Εδέμ", ενώ η τελευταία σειρά στην οποία έπαιξε ήταν ο "Αστέρας Ραχούλας" στον Alpha.

Ο Δάνης Κατρανίδης στην προσωπική του ζωή έκανε τρεις γάμους, ωστόσο δεν απέκτησε παιδιά. "Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια, δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ό,τι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στη ζωή, παραπάνω από ό,τι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια" είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο Δάνης Κατρανίδης.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)