Celebrity

Χθες 14:00

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κόρη του Αίαντα Μανθοπούλου, Λήδα προκρίθηκε στον τελικό των 100μ - "Ηρθα για το χρυσό μετάλλιο"

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η κόρη του Αίαντα Μανθοπούλου, Λήδα προκρίθηκε στον τελικό των 100μ - "Ηρθα για το χρυσό μετάλλιο"

-

Η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου, κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, λαμβάνει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Πριν από ενάμιση χρόνο η αθλήτρια διεγνώσθη με σκλήρυνση κατά πλάκας, γεγονός που έφερε αρκετές αλλαγές στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Η Λήδα Μανθοπούλου παρ’ολα αυτά κατάφερε να συνεχίσει τον αθλητισμό.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια, πήρε μάλιστα την πρόκριση για τον τελικό των 100μ (Τ38) τρέχοντας από την 9η διαδρομή, ενώ έκανε και ατομικό ρεκόρ με 12.53.

Η Λήδα Μανθοπούλου συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ απόψε θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο τελικό.

Εμφανώς ικανοποιημένη η Λήδα Μανθοπούλου, δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό, στην κάμερα της ΕΡΤ: "Ηταν εύκολα, δεν ειχα άγχος και μου άρεσε η κούρσα. Πάμε για καλύτερο χρόνο στον τελικό. Εννοείται ότι στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Γι' αυτό ήλθα εδώ.. Θελω να βρω τον παλιό μου εαυτό. Η παρουσία του κόσμου δεν με ενοχλεί, αντίθετα με... ανεβάζει. Είμαι πολύ χαρούμενη για σήμερα. Δεν είχα καλή εκκίνηση, γιατί έτρεχα στον ένατο διάδρομο κι έχω συνηθίσει να τρέχω στην μέση, όπου βλέπεις καλύτερα τι γίνεται".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)