Celebrity

Σήμερα 11:20

Νόνη Δούνια & Κυριάκος Μουρατίδης: Αποχαιρέτησαν την κόρη τους, Ρία που έφυγε στο εξωτερικό (Φωτογραφίες)

Νόνη Δούνια & Κυριάκος Μουρατίδης: Αποχαιρέτησαν την κόρη τους, Ρία που έφυγε στο εξωτερικό (Φωτογραφίες)

-

Μετά τις καλοκαιρινές οικογενειακές τους διακοπές στις Σπέτσες η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης αποχαιρέτησαν την κόρη τους, Ρία για το εξωτερικό.

Η 18χρονη αποφάσισε να σπουδάσει στη Νέα Υόρκη και οι γονείς της βρέθηκαν δίπλα της στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για την νέα της αρχή!

Δείτε επίσης - Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 18! Οι φωτογραφίες & οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της

«Επίλογος καλοκαιριού αλλά και μίας ολόκληρης διαδρομής για την μοναδική μου κόρη @riamouratidii Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής της μόλις ξεκινά και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν τόσο για την ίδια και άλλο τόσο για εμένα. Τι να πω για αυτές τις στιγμές αλήθεια; Νιώθω απλά ευλογημένη για την οικογένεια μου, είναι ότι πολυτιμότερο έχω, μηδενίζει οτιδήποτε αρνητικό ή δυσάρεστο παρουσιάζεται στο δρόμο μου , με θωρακίζει, με γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, και ατελείωτες συγκινήσεις. Ταξιδεύω μαζί σου Ριάρα μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Νόνη Δούνια και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στα social media από τον «δύσκολο» αποχαιρετισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Νόνη Δούνια:

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

δούνια

δούνια

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos