Celebrity

16 Αυγούστου 2024 16:58

Μαρία Αντωνά - Γιώργος Λιάγκας: Νέα βραδινή έξοδος! Οι αναρτήσεις που τους "πρόδωσαν" (Video)

Μαρία Αντωνά - Γιώργος Λιάγκας: Νέα βραδινή έξοδος! Οι αναρτήσεις που τους "πρόδωσαν" (Video)

-

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά να μην έχουν επιβεβαιώσει δημόσια ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο οι αναρτήσεις από τα ίδια μέρη δεν σταματούν! Θυμίζουμε ότι οι πρώτες φήμες άρχισαν όταν στο φως ήρθε μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Αττικής και τελικά η Μαρία Αντωνά δήλωσε, «Είναι αυτό που βλέπετε. Κάνουμε παρέα, περνάμε καλά».

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ταξίδεψε στην Τήνο, όπου πήγε να τον συναντήσει η Μαρία Αντωνά όταν ολοκλήρωσε τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές ημέρες ο παρουσιαστής στην οποία μέσα από τα γυαλιά του φαινόταν η δημοσιογράφος, πρόδωσε το γεγονός ότι είναι μαζί και περνούν και πολύ καλά!

Τώρα, μερικές νέες αναρτήσεις ήρθαν για να προδώσουν ξανά την κοινή τους έξοδο. Οι δυο τους, το βράδυ της Πέμπτης 15/8, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Μαρίας Αντωνά, ήταν στον Πόρο και στο πάρτι που δόθηκε στο ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη – καλού φίλου του Γιώργου Λιάγκα – με τραγουδιστή τον Πασχάλη.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)