Celebrity

Σήμερα 12:15

Ματίνα Ζάρα: Διαψεύδει με ανάρτησή της τη φημολογούμενη σχέση Οικονομόπουλου-Δαλάκα

Ματίνα Ζάρα: Διαψεύδει με ανάρτησή της τη φημολογούμενη σχέση Οικονομόπουλου-Δαλάκα

-

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Kατερίνα Δαλάκα σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μάλιστα ανέφεραν πως το πρόσωπο που τους γνώρισε ήταν η Ματίνα Ζάρα.

Ωστόσο, η αθλήτρια θέλησε να διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση, τονίζοντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά προς τα ψευδή ρεπορτάζ.

Παράλληλα, τη φημολογούμενη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Νίκο Οικονομόπουλο διέψευσε με ανάρτησή της και η Ματίνα Ζάρα.

"Από το πρωί έχω λάβει άπειρα μηνύματα με άρθρα που αναφέρεται το όνομά μου και γράφουνε μία υποτιθέμενη νέα σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζω προσωπικά και είναι φίλοι μου.

Το συγκεκριμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε από δημοσιογράφους που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει η είδηση, αλλά απλά και μόνο να πάρουν κλικς.

Είναι θλιβερό το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να πετύχει αυτόν το σκοπό. Θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να αναστατώνετε τις ζωές των ανθρώπων διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις" έγραψε η Ματίνα Ζάρα στα instastories.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Ζαρα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)