Celebrity

24 Ιουλίου 2024 21:11

Μαριάντα Πιερίδη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφό της! "Το αγόρι σου το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ"

Μαριάντα Πιερίδη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφό της! "Το αγόρι σου το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ"

-

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Μαριάντα Πιερίδη μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Πάνο Ιωάννου και είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, φτύστε μας, μην πείτε πολλά, αφήστε να δούμε, να δέσει το γλυκό πρώτα και μετά. Ήταν προξενιό, ναι, από τον Τζώνη Καλημέρη», έχει δηλώσει πρόσφατα η Μαριάντα Πιερίδη για τον αγαπημένο της.

Η Μαριάντα Πιερίδη το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουλίου μετά την εκπομπή της, «Summer’s Cool», στον ΣΚΑΙ επισκέφθηκε το κομμωτήριο όπου και δέχτηκε μια αναπάντεχη έκπληξη από τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από ένα Instagram story που ανέβασε ενώ βρισκόταν στο κέντρο αισθητικής ο Πάνος Ιωάννου της έφερε κοκτέιλ για να πιούν.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Κατριβέσης: Ο πρώην σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο

 «Όταν το αγόρι σου έρχεται να σε βρει στο κομμωτήριο και φέρνει μαζί του cocktailακια, το κρατάς και δεν το αφήνεις να φύγει ποτέ», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη και ιδού το σχετικό στιγμιότυπο:

μαριάντα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)