Celebrity

24 Ιουλίου 2024 18:00

Σελίν Ντιόν: Η εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τεράστιο ποσό που θα λάβει για το τραγούδι που θα πει

Σελίν Ντιόν: Η εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τεράστιο ποσό που θα λάβει για το τραγούδι που θα πει

-

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Σελίν Ντιόν να εμφανίζεται στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Σύμφωνα με το Page Six, η είδηση επιβεβαιώνεται και η τραγουδίστρια θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή μετά τη διάγνωση με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης! Σελίν Ντιόν: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης; (Photo - Video)

Μάλιστα το TMZ αποκαλύπτει πως η Σελίν Ντιόν θα πει μόνο ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης και θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη στο Παρίσι και τη Δευτέρα εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Σελίν Ντιόν ανέφερε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να τραγουδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν απάντησε.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)