Celebrity

Σήμερα 16:35

Σελίν Ντιόν: Αποθεώθηκε έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι - Τα βίντεο με πλήθος κόσμου να τη ζητωκραυγάζει

Σελίν Ντιόν: Αποθεώθηκε έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι - Τα βίντεο με πλήθος κόσμου να τη ζητωκραυγάζει

-

Με ανυπομονησία περιμένει όλος ο πλανήτης την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων απόψε, με τη Σελίν Ντιόν να ετοιμάζει τη μουσική της επιστροφή. Η ίδια, πρόκειται να τραγουδήσει μπροστά σε πλήθος κόσμου μετά από περίπου τρία χρόνια αποχής, παρέα με τη Lady Gaga. Αυτές τις μέρες λοιπόν, βρίσκεται στο Παρίσι και το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου, έκανε μια έξοδο με το πλήθος που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο της, να την αποθεώνει.

Η Σελίν Ντιόν αρχικά πλησίασε μερικούς από τους θαυμαστές της, πήρε τα λουλούδια που της πρόσφεραν και δεν δίστασε να χορέψει! Αργότερα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε προς την έξοδό της και σηκώθηκε όρθια από την ανοιχτή οροφή, για να χαιρετήσει τον κόσμο. Σχετικά βίντεο, έγιναν viral στα social media.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, μαζί με την Σελίν Ντιόν, θα είναι και η Lady Gaga στο stage.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο καλλιτέχνιδες θα τιμήσουν τη Γαλλία, με ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Θα πουν το «La Vie en Rose» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)