Celebrity

Σήμερα 10:30

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξαιτίας του έχασε 35 κιλά

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξαιτίας του έχασε 35 κιλά

-

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, καθώς και για την απώλεια των 35 κιλών.

Ένιωσες ποτέ ότι έχεις έναν φύλακα-άγγελο;

Πιστεύω στον Θεό, χωρίς να είμαι θρησκόληπτη. Θεωρώ ότι σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής μου έχω προστασία και έχω ζητήσει τη βοήθεια του Θεού και μου την έδωσε. Όταν γέννησα με καισαρική, φοβόμουν τόσο πολύ και κρατούσα διαρκώς την εικόνα του Άγιου Εφραίμ. Επίσης, τη δεύτερη φορά που αρρώστησα και ήταν να νοσηλευτώ την περίοδο του κορονοϊού, προσευχήθηκα στον Άγιο Εφραίμ και Του ζήτησα να μην πάω νοσοκομείο. Τελικά έμεινα σπίτι μου. Πιστεύω πολύ στη Θεία Δύναμη, πιστεύω ότι υπάρχει και Θεία Δίκη και όλα εδώ πληρώνονται και ανταμείβονται.

Εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισες έχασες 35 κιλά;

Ναι. Έπαθα οξεία εκκολπωματίτιδα και την πρώτη φορά νοσηλεύτηκα στο Γεννηματά δέκα μέρες. Ήταν μια δύσκολη φλεγμονή από εκεί κι πέρα μου έβγαλε το θέμα της ινομυαλγίας που δεν φεύγει ποτέ. Είναι η αόρατη ασθένεια.

Τρόμαξες όταν νοσηλεύτηκες;

Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όχι για τη ζωή μου, αλλά φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ το παιδί μου, αυτό με ένοιαζε.

Έχεις μιλήσει ανοιχτά και για την κατάθλιψη που έχεις βιώσει…

Ναι, περνάω περιόδους κατάθλιψης πάρα πολλά χρόνια… Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και ομοιοπαθητική. Σκέψου όμως πως ο μόνος λόγος που πήρα αντικαταθλιπτικά δεν ήταν για την κατάθλιψη, αλλά για την ινωμυαλγία. Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά για 2,5 χρόνια, και πραγματικά με έσωσαν τότε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)