Celebrity

Χθες 20:48

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Ο λόγος που σταμάτησε τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Ο λόγος που σταμάτησε τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

-

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον λόγο που σταμάτησε η συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Με την Κατερίνα Καινούργιου εκτός από συνεργάτες, ήσασταν και φίλες;

Όχι. Με εμένα η Κατερίνα δεν ήταν φίλη, απλά είχαμε μια πολύ καλή τηλεοπτική χημεία στον αέρα. Ήμασταν μόνο συνεργάτες.

Γιατί ξαφνικά σταμάτησε αυτή η συνεργασία;

Σταμάτησε, γιατί η Κατερίνα πήγε στον Alpha και εγώ παρέμεινα στο Open. Δεν συζητήσαμε με την Κατερίνα να πάω μαζί της, γιατί ούτε εκείνη ήθελε, ούτε εγώ. Οπότε τι να συζητήσουμε; Ο καθένας πήρε τον δρόμο του.

Εκείνη ρώτησε πριν λίγο καιρό από ενδιαφέρον για εσένα στον αέρα της εκπομπής της…

Πέρα από τις διαφορές που μπορεί να έχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, καλά έκανε και ρώτησε τι κάνω. Και όταν η Κατερίνα πριν λίγο καιρό δεν ήταν καλά και αποχώρησε από την εκπομπή και πήγε να κάνει εξετάσεις σε ένα ιατρικό κέντρο, πήρα τηλέφωνο συνεργάτη της, την Έλενα Πολυκάρπου και την ρώτησα τι συμβαίνει με την υγεία της. Με ενημέρωσαν ότι είχε αδιαθεσία. Ήθελα λοιπόν να μάθω αν μπορώ σε οτιδήποτε να τη βοηθήσω. Η ανθρωπιά είναι άλλο κομμάτι από το επαγγελματικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι σε άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και έχω μοιραστεί στιγμές της ζωής μου και να μην ενδιαφερθώ. Δεν είμαι από μπετόν αρμέ. Είμαι άνθρωπος.

Αυτό το έμαθε η Κατερίνα;

Δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει αν το έμαθε. Εγώ το έκανα από καθαρό ενδιαφέρον. Ανθρώπινα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)