Celebrity

Χθες 22:00

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

-

Μια “μαύρη” ημέρα είναι η σημερινή για την Κύπρο και τον ελληνισμό, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στο νησί.

Η Άννα Βίσση, η οποία κατάγεται από την Κύπρο, έκανε μάλιστα μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την ημέρα.

Διαβάστε επίσης! Άννα Βίσση: Γενικό μπλακ άουτ στη συναυλία της στα Χανιά - Συνέχισε να τραγουδά παρά το τεχνικό πρόβλημα

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα βίντεο με τη σημαία της Κύπρου, στο οποίο βλέπουμε διάφορες φωτογραφίες της, ενώ από πίσω ακούγεται το κομμάτι  «Γιασεμί», που κυκλοφόρησε στον δίσκο «Ω! Κύπρος» το 1995 και ήταν αφιερωμένο στη μεγαλόνησο.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ, πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και για τη χώρα μου. Γιατί οικογένειά μου είναι και η Κύπρος. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ήθελα να το κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά τη καρδία», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Άννα Βίσση για τον λόγο που δεν έχει τραγουδήσει ποτέ στην Τουρκία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)