Celebrity

Σήμερα 13:31

Ελεονώρα Μελέτη: Εκλέχθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων

Ελεονώρα Μελέτη: Εκλέχθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων

-

Μετά την ορκωμοσία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Ελεονώρα Μελέτη είχε μία σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατία εκλέχθηκε συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 «Δεν με φοβίζει ότι μπήκα στην πολιτική, είμαι ανθεκτική στην κριτική. Πρέπει να κρινόμαστε επί τω έργω. Νιώθω ότι με έκριναν για τελείως άλλα πράγματα. Αυτό που λένε ‘πού πάει η τηλεπερσόνα στη Βουλή, δεν εκθέτει εμένα, αλλά τους ίδιους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Να θυμίσουμε ότι Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο για να ορκιστεί Ευρωβουλευτής με άλλους 21 Έλληνες.

 Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την ορκωμοσία στο Ευρωκοινοβούλιο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)