Celebrity

Χθες 17:21

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της - Ποζάρει με κόκκινο κραγιόν & μαυρισμένη επιδερμίδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της - Ποζάρει με κόκκινο κραγιόν & μαυρισμένη επιδερμίδα

-

Στιγμές χαλάρωσης περνάει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ανάμεσα στις live εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αστυπάλαια, την οποία και αγαπά ιδιαίτερα, όπως βλέπουμε σε αναρτήσεις της στο Instagram. "Τα τελευταία χρόνια έχω βρει τον τόπο μουξανά Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στο νησί πετάω. Ευλογία… #eleonorazouganeli #elzouganeli #photooftheday #summer #greece" γράφει στη λεζάντα της μίας εκ των δύο, ενώ στην άλλη την βλέπουμε με κατακόκκινο κραγιόν και μαυρισμένη επιδερμίδα.  

Σε συνέντευξή της στο Στούντιο 4 είχε μιλήσει για την αγάπη της για τη δουλειά της και το πόσο διάστημα μπορεί να απέχει ώστε να επαναφορτίζει τις μπαταρίες της.

«Όταν δεν δουλεύω νιώθω καλά στις 4 πρώτες μέρες. Μετά δεν αντέχω! Μόλις χαρώ και εδώ τους φίλους μου, μετά θέλω να επιστρέψω. Και από παιδί ακολουθούσα τα καλοκαίρια τους γονείς μου, συνεχίστηκε και με τη δική μου διαδρομή. Αυτό το “στο δρόμο” όσο και αν με αγχώνει στην αρχή, μόλις μπω ξεχνιέμαι και το απολαμβάνω. Όταν ξεκινάς μια περιοδεία που δεν ξέρεις πόσο θα λείψεις, χρειάζεται μια οργάνωση. Ξεκινάς να μπαίνεις σε μια διαδικασία συγκέντρωσης και σε κάνει να βγεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έκανα κάτι ήταν στον κορονοϊό. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία. Άλλο να επιλέξεις να κάνεις διακοπές και άλλο να σε βρει αυτό το κακό. Επειδή ήμουν πολύ οργανωτική δεν είχα εκκρεμότητες. Τώρα ξεκινάμε την περιοδεία μέσα Ιουνίου, ο Ιούλιος είναι πιο δύσκολος. Θα είμαι πολλές μέρες στον δρόμο.

Ό,τι δυσκολία έχεις αντιμετωπίσει, μόλις ανέβεις στην σκηνή σβήνουν όλα. Είναι το δώρο μου και το χαπάκι μου οι συναυλίες. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 100% απορροφημένη με την εργασία μου. Έχω μεγάλο πρόβλημα σκέψης, δεν μένω δευτερόλεπτο χωρίς να σκεφτώ. Κάνω αγώνα για να κατεβάσω την σκέψη μου».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)