Celebrity

Χθες 23:41

Θέμης Σοφός: Τα παιχνίδια με τον γιο του, Γιάννη στην παραλία! Φωτογραφίες

Θέμης Σοφός: Τα παιχνίδια με τον γιο του, Γιάννη στην παραλία! Φωτογραφίες

-

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει μετά από μία απαιτητική χρονιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός.

Η οικογένεια απολαμβάνει και φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο ενώ τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο γνωστός δικηγόρος περνούν ποιοτικό χρόνο με τα τρία τους παιδιά.

Μάλιστα, ο Θέμης Σοφός δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου μας δείχνει πώς περνά τον χρόνο του με τον γιο του, Γιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Σοφός μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με την αυτοσχέδια βάρκα που έφτιαξε με τον γιο του την οποία ονόμασαν «Παναγίτσα».

Δείτε επίσης - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Θέμη Σόφο & οι ευχές για τα γενέθλιά του! "Μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα"

«Αυτή είναι η τρίτη βάρκα που φτιάξαμε με τον Γιάννη και σας την παρουσιάζουμε κατά την σημερινή της καθέλκυση με το όνομα Παναγίτσα. Ο άνεμος σήμερα ήταν δυνατός και τα πανιά της αποδείχθηκαν ισχυρά για την πλωιμότητα της βάρκας. Καλοτάξιδη η Παναγίτσα!», έγραψε ο Θέμης Σοφός στη λεζάντα της ανάρτησής του και ιδού τα στιγμιότυπα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Sofos (@thsofos)

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)