Celebrity

15 Ιουλίου 2024 11:40

Λιονέλ Μέσι: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή - Η οικογενειακή φωτογραφία

Λιονέλ Μέσι: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή - Η οικογενειακή φωτογραφία

-

Το Copa America κατέκτησε η Αργεντινή, η οποία κέρδισε 1-0 την Κολομβία με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 112 λεπτό του μεγάλου τελικού.

Μια από τις πιο συγκινητικές βραδιάς ήταν όταν ο Λιονέλ Μέσι χτύπησε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον τελικό και έγινε αλλαγή στο 66'. Ο Αργεντίνος άσος ξέσπασε σε κλάματα στην εξέδρα μη μπορώντας να πιστέψει ότι βρίσκεται εκτός του τελευταίου ίσως τελικού με την φανέλα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης! Συγκλονιστική στιγμή με τον Μέσι να ξεσπάει σε κλάματα μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Copa America (βίντεο)

Ωστόσο, το αποτέλεσμα έκανε τον Λιονέλ Μέσι να ξεχάσει τον τραυματισμό του και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, αλλά και με την οικογένεια του, η οποία για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό του. 

Σε ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του Copa America στο Instagram είδαμε το τρυφερό φιλί που αντάλλαξε με την σύζυγό του, Αντονέλα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, η Αντονέλα μετά την κατάκτηση του Copa America έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου πόζαρε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τα τρία τους παιδιά και την κούπα και έγραψε στη λεζάντα στη λεζάντα: «Πρωταθλητές Αμερικής! Πάμε Αργεντινή».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)