Celebrity

04 Ιουλίου 2024 10:35

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: "Με έχει στεναχωρήσει, είμαι βαθιά πληγωμένος από την συμπεριφορά της"

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: "Με έχει στεναχωρήσει, είμαι βαθιά πληγωμένος από την συμπεριφορά της"

-

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν πήγε ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του «The 2night show».

Διαβάστε επίσης! Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Εδώ πια υπάρχει μια αηδία, αυτό καταλύει και την έννοια της δημοκρατίας"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη

«Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά! Την συμπαθώ γιατί έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Καλοκαίρια και χειμώνες, πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Είμαι βαθιά πληγωμένος από την συμπεριφορά της. Επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα μου έλεγε “ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;”. Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, το 1998. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα, όταν με κρατούσε στο πρωινό. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί αυτό που κάνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)