Celebrity

05 Ιουλίου 2024 14:42

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: "Μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία"

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: "Μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία"

-

Στο τελευταίο “Fay’s Time” μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γρήγορης Αρναούτογλου και αιφνιδίασε τη Φαίη Σκορδά.

Στο τέλος του τηλεφωνήματος η Μάρτζυ Λαζάρου ευχήθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να έχει σύντομα καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη και τότε ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια και στο παράπονο που έχει από αυτή.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: Απαντά on air στον Αρναούτογλου - "Μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη"

«Έρχονται και μου λένε, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη; Προχθές πήγα να παίξω χαρτιά και μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία. Δεν το βλέπω έτσι. Δεν είναι το ζήτημα του εγωισμού. Δόξα το Θεώ καλεσμένοι υπέροχοι έρχονται, η εκπομπή βγήκε πρώτη στην ώρα της, μου είπαν από τον ANT1.

Δεν έχω παράπονα αλλά δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να μην το λέω. Θα μπορούσα να το παίξω άνετος. Όταν κάτι για μένα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, όπως είναι η φιλία, δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να το παίζω άνετος, γιατί πάλι κερδίζει ο εγωισμός. Θα μπορούσα να μη το πω αλλά το είπα και της είπα και πόσο την εκτιμώ» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)