Celebrity

02 Ιουλίου 2024 11:19

Αίας Μανθόπουλος: Η εν διαστάσει σύζυγoς & τα παιδιά του δώρισαν τα όργανά του - "Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους"

Αίας Μανθόπουλος: Η εν διαστάσει σύζυγoς & τα παιδιά του δώρισαν τα όργανά του - "Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους"

-

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε η εν διαστάσει σύζυγος του Αίαντα Μανθόπολου, Στέλλα Τσιάτσιου, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη και τα παιδιά του, πήραν την απόφαση αν δωρίσουν τα όργανά του.

"Ο Αίας έχει φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτα την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Στο γιο μου λίγο περισσότερο χρόνο, με ρώτησε 'εσύ τι λες' και εγώ του είπα ότι πιστεύω πως ο μπαμπάς θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.

Έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του μεταμοσχεύθηκαν σε ανθρώπους που κάνουν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια αντίστοιχα. Το ήπαρ του επίσης σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και τα ματάκια του... Όσο περίεργο και να ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του Αία. Να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά", είπε και σε ερώτηση για το αν ερωτήθηκε η τελευταία του σύντροφος, για την δωρεά οργάνων, είπε:

"Την σύντροφό του δεν την ενημέρωσα γιατί είχε χαθεί η επαφή ανάμεσα μας αλλά φαντάζομαι πως δεν θα είχε πρόβλημα γιατί ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)