Celebrity

02 Ιουλίου 2024 07:55

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος"

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος"

-

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου.

Ο παρουσιαστής αλλά και YouTuber εξήγησε γιατί θεωρεί ότι είναι "άοσμος" τηλεοπτικά, ενώ αποκάλυψε πως θα συνεχίσει και του χρόνου στο "Καλύτερα δε γίνεται".

"Η τηλεόραση μου πήρε από τον χρόνο μου, από τη συγκέντρωσή μου στη μουσική. Μπήκα στον χώρο σας, τώρα τον θεωρώ και δικό μου μετά από 10 χρόνια που ζω από την τηλεόραση. Μπήκα με σεβασμό σε έναν επαγγελματικό στίβο και δεν θα έμπαινα με αέρα τραγουδιστή, "περαστικός είμαι και μπήκα". Μπήκα και έμαθα τη δουλειά, σε μοντάζ, σε δημοσιογραφική δουλειά. Μπήκα σαν σφουγγάρι, που ήθελε να μάθει τον χώρο στον οποίο μπήκε και ήθελα να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό, οπότε κόλλησα, μ΄αρέσει, την αγάπησα την τηλεόραση" είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Κατόπιν ο Γρηγόρης Αρναοούτογλου σχολίασε: "Είσαι καλός και σε βλέπω ότι σπας αυγά, αυτό σου το δίνω! Δηλαδή αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν ‘πα να είναι 100 άτομα από την μια, εσύ είσαι από την άλλη".

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απάντησε: "Πολύ το εκτιμώ αυτό που λες, επειδή το λες και συ ειδικά, γιατί κοίτα πόσο διαφορετική άποψη έχει ο καθένας για τον εαυτό του και πόσο διαφορετικά είναι τα μάτια με τα οποία τον βλέπουν οι άλλοι. Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης. Σε πολλές ιστορίες, ας πούμε, που σχολιάστικα μπαίνουμε για να αναλύσουμε και πρέπει να είμαστε με τον έναν ή τον άλλον, πολύ συχνά τις βλέπω και σκέφτομαι αν πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο. Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή ότι το θέμα όλο, που αναλύουμε, είναι ευτελές και ανούσιο;".

Τέλος, σχετικά με το "Καλύτερα δε γίνεται" και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αποκάλυψε: "Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή, φρεσκάρισμα. Εγώ θα συνεχίσω για πέμπτη χρονιά στο Καλύτερα δε γίνεται".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)