Celebrity

01 Ιουλίου 2024 11:46

Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! "Πονάω πολύ, περιμένω να με χειρουργήσουν"

Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! "Πονάω πολύ, περιμένω να με χειρουργήσουν"

-

Η Νόρα Βαλσάμη βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύεται καταβεβλημένη μετά την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγείας της.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η ίδια, έπρεπε να σταθεί βράχος στην οικογένειά της και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου.

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στη εκπομπή, «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Θάνο Βάγιο μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν χειρουργηθεί και δήλωσε μεταξύ άλλων πως πονάει πολύ…

 «Ναι είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ πονάω. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο, περιμένω να με χειρουργήσουν, είμαι σε θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση. Είμαι κάτω του μετρίου στα οικονομικά μου, μία σύνταξη παίρνω 500 ευρώ. Δεν έχω πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω που είναι τα χαρτιά του, ήταν πού τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νόρα Βαλσάμη:




 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)