Celebrity

01 Ιουλίου 2024 09:59

Τσιμτσιλή για Λυκουρέζο: "Σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα"

Τσιμτσιλή για Λυκουρέζο: "Σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα"

-

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε με νέα και εντυπωσιακή συνοδό σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα, με την κόρη του Αίθρα Λυκουρέζου να απαντά με έντονο τρόπο στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τον πατέρα της.

Το πρωί της Δευτέρας, το θέμα σχολιάστηκε στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να αναφέρουν:

«Ένας άνθρωπος στα 90 έχει διαφορετικές ανάγκες», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά: «Για αυτό παίρνεις τη σύντροφο; Έχεις νοσοκόμα αν θες».

«Μια γυναίκα του χρειάζεται στα 90;», είπε με την σειρά της η Όλγα Λαφαζάνη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Μια παρέα τη χρειάζεσαι». «Μια γυναίκα μπορεί να αποδώσει στα 90;» απάντησε η Όλγα Λαφαζάνη και η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Σεξουαλικά αν μπορεί να αποδώσει; Με τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια, και ο άνδρας το ίδιο».

«Αυτά δεν έχουν ημερομηνία λήξης», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η πιο πικάντικη ερώτηση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Φαντάζομαι ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος σου να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα αλλά να έχεις μια ωραία παρέα, να πεις μια κουβέντα, να πας μια βόλτα». «Η σύντροφος είναι πολύ νέα, φαντάζομαι δεν έχει ανάγκη μόνο από παρέα», κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)