Celebrity

29 Ιουνίου 2024 19:05

Σπύρος Δημητρίου: "Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε, ταράχτηκα όταν έμαθα τι συνέβη"

Σπύρος Δημητρίου: "Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε, ταράχτηκα όταν έμαθα τι συνέβη"

-

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, με τον οποίο είναι κουμπάροι, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος θα καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο χωρίς όμως να πάρει θέση.

Διαβάστε επίσης! Απόστολος Λύτρας: Το άγνωστο μπλόκο της αστυνομίας λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

«Με τάραξε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Θα προσέλθουν στο δικαστήριο κάποιοι άνθρωποι να πουν αν ξαναείδαν περιστατικά τέτοια, τι άποψη είχαν σχηματίσει. Είναι κρίσιμες μαρτυρίες στο δικαστήριο. Οι μάρτυρες αυτοί δεν παίρνουν θέση για το περιστατικό. Είναι άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον. Σε όλες τις υποθέσεις υπάρχουν μάρτυρες τέτοιου είδους.

Όταν από πίσω υπάρχουν παιδιά, συγγενείς, επιχειρήσεις και μια οικογένεια, δεν μου αρέσει το οριζόντιο cancel για κανέναν άνθρωπο. Είναι μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από τις 100αδες που περνάνε κάθε μέρα στα δικαστήρια. Είναι όλες θλιβερές. Ταράχτηκα όταν έμαθα τι συνέβη…Πιστεύω θα βρεθεί λύση, υπάρχει οικογένεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δημητρίου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)