Celebrity

29 Ιουνίου 2024 22:30

Ντέμης Νικολαΐδης: Με την κόρη του, Μελίνα, στη Γερμανία για το Euro

Ντέμης Νικολαΐδης: Με την κόρη του, Μελίνα, στη Γερμανία για το Euro

-

Στη Γερμανία χτυπάει εδώ και λίγες ημέρες η καρδιά της Ευρώπης, καθώς εκεί διεξάγεται το Euro 2024.

Μπορεί η Ελλάδα φέτος να μη συμμετέχει, αφού έχει αποκλειστεί, ωστόσο με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του τροπαίου από τη χώρα μας,  ο Άγγελος Χαριστέας και ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκονται στη Γερμανία και συμμετέχουν στον σχολιασμό των ματς, τα οποίο προβάλλονται στην ΕΡΤ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μάλιστα δεν είναι μόνος του στη Γερμανία, αλλά όπως είδαμε μέσα από τα social media εκεί βρίσκεται και η κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: "Η Μελίνα αγαπάει πολύ τη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, ήρθε προχθές στα γενέθλιά της"

Η κόρη του ποδοσφαιριστή και της Δέσποινας Βανδή σήμερα παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Ελβετίας ενάντια στην Ιταλία, που έγινε στο Βερολίνο.

Όπως είδαμε στα στιγμιότυπα που ανέβασαν μπαμπάς και κόρη στα social media οι δυο τους είδαν από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο, καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης συμμετέχει στον σχολιασμό του ματς.

Ντέμης Νικολαϊδης - Μελίνα

Ντέμης Νικολαϊδης - Μελίνα

Ντέμης Νικολαϊδης - Μελίνα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)