Κόσμος

Σήμερα 19:07

Τραμπ: Οπαδοί του εμφανίστηκαν στο συνέδριο με επίδεσμο στο αυτί (εικόνες)

Πολλοί από τους οπαδούς του εμφανίστηκαν με επίδεσμο στο αυτί στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τραμπ: Οπαδοί του εμφανίστηκαν στο συνέδριο με επίδεσμο στο αυτί (εικόνες)
-

Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει δυναμικό παρόν στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πενσυλβάνια.

Οπαδοί Τραμπ

Οπαδοί Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος ΗΠΑ και υποψήφιος με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του Νοεμβρίου αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο ίδιος ύψωσε τη γροθιά του δείχνοντας ότι έχει αφήσει στο παρελθόν την απόπειρα εναντίον του.

Το μόνο που θύμιζε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ένας μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

Οπαδοί Τραμπ

Τραμπ - Επίδεσμος - Επευφημίες

Ωστόσο, η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δημιούργησε μία νέα τάση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο Συνέδριο που λαμβάνει χώρα στο Μιλγουόκι διακρίνονται με λευκούς επιδέσμους (ή λευκό υλικό που μοιάζει με επίδεσμο) στο δεξί τους αυτί, παρόμοιο με αυτό που έφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πιθανότατα οι οπαδοί του υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι στο πλευρό του και ότι συμπάσχουν μαζί του.

Οπαδοί Τραμπ

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή εικόνων: Associated Press 

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγόσαυρος APEX: Τιμή - ρεκόρ στην δημοπρασία (εικόνες)

Ρεύμα: Η επιδότηση και η άνοδος της τιμής - Οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

6ημερη εργασία: Πόσοι εργοδότες ζήτησαν έκτακτη βάρδια από το προσωπικό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)