Κόσμος

12 Ιουλίου 2024 16:52 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουλίου 2024 19:55

Μπελέρης: Άδεια να ορκιστεί έλαβε μετά τις πιέσεις στον Ράμα

Ο Φρέντη Μπελέρης, έλαβε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Έντι Ράμα.

Μπελέρης: Άδεια να ορκιστεί έλαβε μετά τις πιέσεις στον Ράμα
-

Οι πιέσεις στην Αλβανική κυβέρνηση φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς και έτσι ο Φρέντη Μπελέρης πήρε άδεια για να μεταβεί στο Στρασβούργο και να ορκισθεί ευρωβουλευτής. Θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να φτάσει στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα αναχωρήσει από τα Τίρανα με προορισμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου και θα φτάσει στις 12.30 μμ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του ΕΚ και της Κομισιόν.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Ιουλίου ο Φρέντι Μπελέρης καθαιρέθηκε από δήμαρχος Χειμάρρας με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα. Ο ευρωβουλευτής μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος για να παρακολουθήσει τη διαδικασία, ενώ λίγο αργότερα έστειλε μήνυμα ότι τη συγκεκριμένη μέρα το παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα ολοκληρώθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Μπάιντεν: Είμαι σε καλή φόρμα - Πρέπει να καθησυχαστούν οι φόβοι

Στο σκοτάδι το Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης - Ρεύμα κομμένο, γεννήτρια χωρίς καύσιμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)