Ευρώπη

08 Ιανουαρίου 2018 23:48

Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σαρλότ στο σχολείο

Η τέταρτη στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είχε σήμερα την πρώτη της εμπειρία στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο Γουίλκοξ.

Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σαρλότ στο σχολείο
-

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μπήκε από σήμερα στα... βάσανα αφού ήταν η πρώτη ημέρα της στο σχολείο.

Η δισεγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ φοιτά πλέον σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η έγκυος μητέρα της δείχνουν την δίχρονη Σάρλοτ να χαμογελάει, έξω από το σπίτι της, πριν ξεκινήσει για το

Στον ιστότοπό του, το νηπιαγωγείο –που έχει χαρακτηριστεί "εξαιρετικό" από τους κρατικούς επιθεωρητές– αναφέρει ότι είναι ένα παραδοσιακό ίδρυμα που προσπαθεί να διατηρήσει υψηλά πρότυπα.

AP - Πριγκίπισσα Σάρλοτ - σχολείο

Τα δίδακτρα στοιχίζουν 3.050 λίρες ανά εξάμηνο για το πρωί και 1.800 λίρες για την απογευματινή φοίτηση.

Η Σάρλοτ είναι τέταρτη (και πρώτη γυναίκα) στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της και τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Τζορτζ.

Η Κέιτ αναμένεται ότι θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της τον προσεχή Απρίλιο.

AP - Πριγκίπισσα Σάρλοτ - σχολείο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)