Ευρώπη

23 Μαρτίου 2017 14:15

Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση – Η στιγμή της διάσωσης (βίντεο)

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Γιατί βρισκόταν στο Λονδίνο. Το βίντεο της διάσωσής της.

Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση – Η στιγμή της διάσωσης (βίντεο)
-

Μια 29χρονη από την Ρουμανία είναι η γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση την ώρα της επίθεσης στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ, για να ανασυρθεί σχεδόν μισή ώρα αργότερα.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η κοπέλα έπεσε για να σωθεί ή αν παρασύρθηκε από το όχημα, πάντως έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στα πνευμόνια.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχει τραβηχτεί από το πλάι της γέφυρας φαίνεται το όχημα να ακολουθεί την τρελή πορεία του κι εκείνη να πέφτει στο νερό του ποταμού.

διάσωση - Τάμεσης  - αναίσθητη γυναίκα

Η κοπέλα είναι αρχιτέκτονας που είχε πάει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα αυριανά του γενέθλια. Ο ίδιος έχει σπάσει το πόδι του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Andreea Cristea - Ρουμάνα - πήδηξε - έπεσε - διάσωση - Τάμεσης - τρομοκρατική επίθεση

Η 29χρονη βρέθηκε, χάρη σε μαρτυρίες, λίγο αργότερα, από άνδρες του Λιμενικού στα παγωμένα θολά νερά του Τάμεση. Η διάσωσή της καταγράφηκε σε ακόμα ένα βίντεο που συγκλονίζει. 

".

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)