ΗΠΑ - Καναδάς

12 Δεκεμβρίου 2014 22:43

Τα «άκουσε» η Κέιτ στη Νέα Υόρκη

Οι Αμερικανοί με τον γνωστό αυθορμητισμό τους, δεν φαίνεται να δίνουν και πολύ σημασία στο πρωτόκολλο.

-

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ , Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον διάδοχο του Αγγλικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια του επίσημου τριήμερου ταξιδιού που πραγματοποιούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δύο τους έγιναν δεκτοί με πολύ ενθουσιασμό από τους Αμερικανούς, οι οποίοι όμως φαίνεται να αγνοούν το πρωτόκολλο, στο οποίο είναι συνηθισμένοι οι Βρετανοί.

Την πρώτη κρυάδα η εγκυμονούσα Κέιτ την πήρε όταν πήγε μαζί με τον σύζυγο της να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι του NBA ανάμεσα στους Καβαλίερς από το Κλίβελαντ και τους Νίκς από τη Νέα Υόρκη. Ο «βασιλιάς» των παρκέ Λεμπρόν Τζέιμς, αγνοόντας το βασιλικό πρωτόκολλο, έσπευσε να την αγκαλιάσει στις φωτογραφίες που έβγαλαν προκαλώντας την δυσφορία της.

Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά στην έκπληξη που την  περίμενε σε ένα παιδικό σταθμό στο Χάρλεμ, όπου βρέθηκε στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης προκειμένου να τυλίξει Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κατέληγαν σε παιδάκια της πόλης.

Η Δούκισσα έκανε ευσυνείδητα την δουλειά της αλλά με τους δικούς της ρυθμούς, αφού κατά διαστήματα έριχνε και μερικές ματιές στις κάμερες. Το χαμόγελο όμως πάγωσε στο πρόσωπο της τη στιγμή που άκουσε την υπεύθυνη του σταθμού να την επιπλήττει για την νωχελικότητα της , ζητώντας να κάνει πιο γρήγορα. ««Συνεχίζουμε να τυλίγουμε», ήταν η επιτακτική ατάκα της υπεύθυνης του κέντρου και το βλέμμα που της έριξε αμέσως μετά η Κέιτ ήταν όλα τα λεφτά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)