ΗΠΑ - Καναδάς

14 Μαρτίου 2014 16:31

Έρευνες για τους αγνοούμενους στα συντρίμμια των κτιρίων στο Χάρλεμ

Στο σημείο της τραγωδίας στο Χάρλεμ μετέβη ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κι ενημερώθηκε για τις έρευνες για τους υπόλοιπους αγνοούμενους

-

Συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό άλλων εννέα ανθρώπων που αγνοούνται μετά την κατάρρευση δυο κτιρίων στο Ανατολικό Χάρλεμ, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους 8 άνθρωποι, ανάμεσα τους και ο ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος

Η σύζυγός του αναγνώρισε τη σορό του 42χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία της Νέας Υόρκης κάτω από τα συντρίμμια.

Ο Έλληνας μουσικός διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός εκ των δυο κτηρίων που κατέρρευσαν μετά από ισχυρή έκρηξη, που οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Αρχικά υπήρξαν αναφορές ότι είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο, ωστόσο η σύζυγός του που τον αναζήτησε, ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει το όνομά του στη λίστα των εισαχθέντων.

 Το σημείο της τραγωδίας επισκέφθηκε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο κι ενημερώθηκε από πυροσβέστες για την πορεία των ερευνών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)