ΗΠΑ - Καναδάς

13 Μαρτίου 2014 19:26

Αγωνία για την τύχη του αγνοούμενου Έλληνα από την έκρηξη στο Χάρλεμ

Αγνοούμενος παραμένει ακόμη ο 42χρονος Ανδρέας Παναγόπουλος, μετά τη φονική έκρηξη που συγκλόνισε χθες το Χάρλεμ.

-

Στα ύψη παραμένει η αγωνία για την τύχη του Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί μετά την ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε δύο κτίρια στο ανατολικό Χάρλεμ στη Νέα Υόρκη. 

Στα νοσοκομεία της αμερικανικής μεγαλούπολης, όπου νοσηλεύονται τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του 42χρονου Έλληνα, με την οικογένειά του να ζει στιγμές αγωνίας. 

Η σύζυγός του Lisbeth Perez είχε μεταβεί σε νοσοκομείο όταν πληροφορίες ανέφερεαν ότι ο Παναγόπουλος νοσηλευόταν εκεί, αλλά μετά από αρκετή ώρα την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα. 

Ο Έλληνας μουσικός διέμενε στον 2ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές αναζητούνται τουλάχιστον εννέα άτομα που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης. 

Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για την ανεύρεση αγνοουμένων μέσα από τα συντρίμμια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκροί τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες και ότι παραμένουν αγνοούμενοι πέντε άνθρωποι, αν και ο αριθμός αυτός μπορεί να αλλάξει.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών η ισχυρή έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)