Αθλητικά

23 Ιουνίου 2024 10:25

Euro 2024: Κοριτσάκι άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο... για να πιστέψει πως είναι αληθινός (βίντεο)

Κοριτσάκι που συνόδευε τους παίκτες της Πορτογαλίας άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να πιστέψει πως είναι αληθινός και... τρελάθηκε. Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο.

Euro 2024: Κοριτσάκι άγγιξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο... για να πιστέψει πως είναι αληθινός (βίντεο)
-


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε... ακόμη ένα ρεκόρ στο Euro 2024 στην χθεσινή νίκη της Πορτογαλίας με 3-0 επί της Τουρκίας αφού έγινε ο πρώτος παίκτης σε ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης, μία φάση για την οποία τον εξύμνησε και ο προπονητής της ομάδας του, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ λέγοντας πως αποτέλεσε πραγματικό πρότυπο με την κίνησή του αυτή.

Όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν προσελκύει το ενδιαφέρον μόνο με όσα κάνει την ώρα του αγώνα, αλλά και πριν και μετά, αφού πλέον μιλάμε για ένα ζωντανό θρύλο του αθλήματος. Αυτή τη φορά θύμα... της αύρας αυτής που εκπέμπει ήταν ένα μικρό κοριτσάκι.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της Πορτογαλίας βγήκαν από την φυσούνα παρέα με τα παιδάκια που τους συνόδευαν για να πάνε να παραταχθούν για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων. Ο Κριστιάνο στεκόταν δίπλα στον Ρουί Πατρίσιο. Όταν κάποια στιγμή το κοριτσάκι που συνόδευε τον δεύτερο αντιλήφθηκε πως ήταν δίπλα του, θέλησε να τον αγγίξει για να σιγουρευτεί πως δεν ζούσε ένα όνειρο.

Αμέσως μόλις το έκανε άρχισε να γελάει ξετρελαμένο από χαρά, κοίταξε το άλλο κοριτσάκι δίπλα της κι έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο δείχνοντας πραγματικά να μην μπορεί να το πιστέψει. Στην συνέχεια, αφού είπε κάτι στην φίλη της, γύρισε και τον κοίταξε ξανά, με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της. Όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν, ο Κριστιάνο της πήρε και τις δύο αγκαλιά κι έφυγαν περιχαρείς.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Η απάντηση στην Χεζμπολάχ για την Κύπρο και τις βάσεις

Κυριακή της Πεντηκοστής: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία

Φωτιές - Κυριακή: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 2 Περιφέρειες (χάρτης)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)