Γενικά

27 Νοεμβρίου 2017 17:00

Δίωξη στον Γκαγκάτση για λεφτά της UEFA που έπρεπε να πάνε στους πυροπαθείς

Για ποιόν λόγο κατηγορείται ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και πως «εμπλέκεται» ο Ότο Ρεχάγκελ.

Δίωξη στον Γκαγκάτση για λεφτά της UEFA που έπρεπε να πάνε στους πυροπαθείς
-

Δίωξη για το κακούργημα της απιστίας ασκήθηκε στον Βασίλη Γκαγκάτση, πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ, απο τον Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, διότι όπως προκύπτει από την έρευνα του, χρήματα που είχε δώσει η UEFA, μέσω του Μισέλ Πλατινί, το 2007, για την στήριξη των πυροπαθών στην Ηλεία, κατέληξαν στον Ότο Ρεχάγκελ.

Πρόκειται για 1 εκατομμύριο φράγκα, που εστάλησαν για την ανακατασεκυή αγωνιστικού χώρου σε πυρόπληκτη περιοχή, αλλά αντί να εκτελεστεί ο σκοπός για τον οποίο διατέθηκε το ποσό από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο κ. Γκαγκάτσης και η ΕΠΟ το …αξιοποίησαν, για να εξοφλήσουν το μπόνους που είχαν υποσχεθεί στον τότε προπονητή της Εθνικής Ελλάδας!

Σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, απο την έρευνα δεν προέκυψε συμβατική υποχρέωση της ΕΠΟ για το μπόνους στον κ. Ρεχάγκελ ούτε ότι ακυρώνει τις ποινικές ευθύνες του κ. Γκαγκάτση, το γεγονός ότι τελικώς το γήπεδο ανακατασκευάστηκε απο την ΕΠΟ, τα επόμενα χρόνια

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά απο αναφορές στην Δικαιοσύνη ενός Ελληνοαμερικανου, κατοίκου Ηλείας, με αφορμή τις οποίες έγινε μια μεγάλη και εις βάθος χρόνου έρευνα, η οποία κατέληξε στην άσκηση δίωξης απο τον Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς εις βάρος του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ και νυν Γενικού Διευθυντή της Super League, Βασίλη Γκαγκάτση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)