Ποδόσφαιρο

29 Σεπτεμβρίου 2017 16:36

Παναθηναϊκός: νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέλαβε να συγκροτήσει την "Επιτροπή σωτηρίας". Σε ποιούς έχει γίνει "κρούση" για να συμμετέχουν.

Παναθηναϊκός: νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σταμάτησε την χρηματοδότηση της ομάδας, με την επόμενη μέρα να είναι εξαιρετική δύσκολη για τον σύλλογο και με την αγωνία να είναι διάχυτη για το μέλλον λόγω των χρεών που ανέρχονται στα 45 εκ. ευρώ, ενώ απαιτούνται 15 εκ. ευρώ για να βγει η φετινή σεζόν.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα συγκροτήσει άμεσα επιτροπή σωτηρίας. Μεγάλα ονόματα που έχουν δοξάσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιώργος Καραγκούνης, έχουν δεχτεί πρόσκληση για να μετέχουν στην επιτροπή.

Πρωτοβουλία για την σωτηρία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνουν και παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, με μπροστάρηδες τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη και το βράδυ της Παρασκευής θα έχουν συνάντηση για να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)