Ποδόσφαιρο

21 Ιουνίου 2017 11:36

Δεν “κάνουν πίσω” οι “πράσινοι” στην υπόθεση Μπεργκ

Σε οριακό σημείο οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με Αλ Αΐν και Μπεργκ. Τι είπε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ο Σουηδός επιθετικός.

Δεν “κάνουν πίσω” οι  “πράσινοι” στην υπόθεση Μπεργκ
-

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Αλ Αΐν και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός και ο εκπρόσωπός του πιέζουν τους «πράσινους» για να πουν το «ναι» στην πρόταση των Αράβων, ωστόσο, προς το παρόν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της Αλ Αΐν δεν ανεβάζει την προσφορά της πάνω από τα 2.5 εκ. ευρώ, οι «πράσινοι» διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις αναμένοντας από την πλευρά των Αράβων να κάνει το επόμενο βήμα. Από τα όσα βγαίνουν προς τα έξω ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, κατέστησε σαφές προς τον Μπεργκ και τον ατζέντη του ότι εάν η προσφορά της ομάδας των ΗΑΕ δεν πλησιάσει το ποσό της ρήτρας που θα πάρει το «τριφύλλι» εάν παραχωρήσει τον Σουηδό (5.2 εκ. ευρώ), τότε σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Οι Άραβες ποντάρουν πάρα πολύ και στην επιθυμία του Μπεργκ να αποχωρήσει από τον αθηναϊκό σύλλογο και θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα η ελληνική ομάδα θα αποδεχθεί την πρόταση που έχουν καταθέσει. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο διεθνής στράικερ είχε απευθείας επαφή και με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο ξεκαθάρισε τις προθέσεις του τονίζοντάς του ότι τα χρήματα που του δίνει η ομάδα των Εμιράτων είναι πάρα πολλά (9 εκ. ευρώ για 3 χρόνια) και δεν μπορεί να αρνηθεί τέτοια προσφορά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)