Ποδόσφαιρο

11 Σεπτεμβρίου 2016 09:52

Ισπανία: “βόμβα” μεγατόνων στο Καμπ Νου

Την έκπληξη της χρονιάς έκανε η Αλαβές που ταπείνωσε τη Μπαρτσελόνα στην έδρα της πετυχαίνοντας μια ιστορική νίκη.

Ισπανία: “βόμβα” μεγατόνων στο Καμπ Νου
-

 

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα από το γήπεδο μετά το σφύριγμα της λήξης του εντός έδρας αγώνα τους με την Αλαβές.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι παίκτες των φιλοξενουμένων είχαν διαφορετική άποψη και την κατέθεσαν μέσα στο γήπεδο.

Ο Λουίς Ενρίκε κατέβασε μια εναλλακτική… ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και ίσως η επιλογή του αυτή να έπαιξε το ρόλο της στην εξέλιξη του αγώνα.

Η Αλαβές άντεξε στην πίεση της Μπαρτσελόνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 39’ με τον Ντέιβερσον κάνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη και ισοφάρισαν σχεδόν με τη σέντρα με τον Ματιέ, ο οποίος όμως έμελλε να είναι και ο μοιραίος παίκτης στη συνέχεια.

Στο 49’ έχασε μια απίστευτη ευκαιρία και στο 64’ πούλησε τη μπάλα σε μια φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων με τον Γκόμες.

Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο των Μέσι, Ινιέστα και Σουάρες που ήρθαν από τον πάγκο δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα και οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πικρή ήττα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)