Ποδόσφαιρο

19 Απριλίου 2016 22:52

ΑΕΚ: Παρελθόν από σήμερα ο Πογέτ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει εντολή για λύση της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό.

ΑΕΚ: Παρελθόν από σήμερα ο Πογέτ
-

Ούτε μέρα προθεσμία δεν έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Γκας Πογέτ, καθώς από σήμερα κιόλας η διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό τεχνικό!

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Πογέτ όχι μόνο δεν θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το απόγευμα μέσα στη δήλωση αποχώρησης που έκανε, αλλά θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Ένωση και δεν θα κοουτσάρει την ομάδα ούτε στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες κι ενημέρωσε τον Ουρουγουανό τεχνικό για την άμεση λύση της συνεργασίας τους.

Πογέτ: Σε κάποιους πλούσιους δεν αρέσει να τους λένε όχι

Εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα ήταν ο Γκας Πογέτ κι αυτό φάνηκε καθαρά στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς τους παίκτες.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν φανερά ενοχλημένος με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν το έκρυψε προς τους ποδοσφαιριστές: «Όταν λες όχι στους πλούσιους σε διώχνουν. Δεν το αντέχουν», φέρεται να είπε ο Πογέτ και συνέχισε: «Είπαν μέσω και ανακοίνωσης πως όποια απόφαση κι αν ληφθεί, αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κι όμως μέσα σε λίγη ώρα με έδιωξε. Δείτε πόσο χάλια είναι».

Με Μανωλά σε Κύπελλο και play offs

Όπως ακριβώς συνέβη και μετά την αποδέσμευση του Τραϊανού Δέλλα, έτσι και μετά από τη σημερινή του Γκας Πογέτ, η ΑΕΚ θα καταφύγει στη «δοκιμασμένη λύση» για τον πάγκο της.

Ο Στέλιος Μανωλάς θα αναλάβει να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε Κύπελλο και στα play offs της Super League, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα βοηθήσει ξανά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)