Αλλα αθλήματα

18 Απριλίου 2016 18:30

Κατέρριψαν το Ρεκόρ Γκίνες για τα ταχύτερα χτυπήματα γκολφ (Βίντεο)

Τέσσερεις Γάλλοι χρειάστηκαν μόλις 34,8 δευτερόλεπτα για να βάλουν το μπαλάκι στην τρύπα, καλύπτοντας μία απόσταση 457 μέτρων.

Κατέρριψαν το Ρεκόρ Γκίνες για τα ταχύτερα χτυπήματα γκολφ (Βίντεο)
-

Ορισμένοι από τους κορυφαίους παίκτες του γκολφ στην Ευρώπη συμμετείχαν σε μία ασυνήθιστη πρόκληση σε γήπεδο της Ανδαλουσίας, με στόχο να καταρρίψουν το Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη ολοκλήρωση διαδρομής, φυσικά με εύστοχη κατάληξη (δηλ. να μπει το μπαλάκι στην τρύπα) σε γήπεδο της Ανδαλουσίας.

Τρεις ομάδες, αποτελούμενες από 4 παίκτες έκαστη, εκπροσώπησαν την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Δανία.

Η συνολική απόσταση μέχρι την τρύπα ήταν 500 γιάρδες (δηλ. 457 μέτρα). Το προηγούμενο Ρεκόρ Γκίνες ήταν 68 δευτερόλεπτα.

Οι Γάλλοι μετρ του γκολφ, όχι απλά το κατέρριψαν, αλλά το συνέτριψαν, αφού είδαν το μπαλάκι να καταλήγει στην τρύπα μέσα σε 34,8 δευτερόλεπτα.

Για την ιστορία η γαλλική ομάδα αποτελείτο από τους Raphael Jacquelin, Alex Levy, Gregory Havret και Romain Wattel.

Την Ισπανία εκπροσώπησαν οι Sergio Garcia, Rafa Cabrera Bello, Pablo Larrazabal και Nacho Elvira, ενώ η ομάδα της Δανίας αποτελείτο από τους Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen και Lasse Jensen.

Απολαύστε την ξέφρενη παρτίδα γκολφ:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)