Ποδόσφαιρο

26 Φεβρουαρίου 2016 21:31

Ολυμπιακός: Χάνει ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ο Ντουρμάζ!

Δεν του έφτανε η πίκρα του αποκλεισμού από την Άντερλεχτ, έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα των τραυματισμών ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Χάνει ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ο Ντουρμάζ!
-

Η “κακοδαιμονία” των τραυματισμών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Τελευταίο “θύμα” είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος έπαθε ζημιά στο μακρό προσαγωγό του αριστερού μηρού και θα μείνει για 3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς επίσης και το ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς με την Βέροια, το οποίο οι “ερυθρόλευκοι” φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε φιέστα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Πάρντο, ο Μάρκο Σίλβα αποκτά έναν ακόμη “πονοκέφαλο” για τα άκρα της επίθεσης. Ο Σεμπά διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, ο Ερνάνι προέρχεται από τραυματισμό και ο Φουστέρ συνήθως παρακολουθεί τα ματς από τον πάγκο. Ο Πορτογάλος καλείται να... ανακατέψει την τράπουλα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)