Ποδόσφαιρο

24 Φεβρουαρίου 2016 16:21

Ολυμπιακός: Με Σιόβα για την πρόκριση!

Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα ο Δημήτρης Σιόβας και τελικά θα είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ.

Ολυμπιακός: Με Σιόβα για την πρόκριση!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ο πρώτος “ερυθρόλευκος” που ανέτρεψε τα δεδομένα και τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για την αυριανή ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Τη σκυτάλη καλείται να πάρει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 των Βρυξελλών και να σφραγίσει το “εισιτήριο” για την φάση των “16” του Europa League.

Ο Σιόβας “έσφιξε τα δόντια” στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, προσθέτοντας ένα ακόμη “όπλο” στη... φαρέτρα του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά θα τον έχει ετοιμοπόλεμο σε περίπτωση ανάγκης. Στην αποστολή βρίσκεται μετά από πολύ καιρό και ο Ερνάνι. Εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Πάρντο και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη όπως ο Φουστέρ και ο Κολοβός.

Η αποστολή:  Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)