Ποδόσφαιρο

24 Οκτωβρίου 2015 08:58

Ολυμπιακός: Εκτός πλάνων Καμπιάσο και Ντουρμάζ!

Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ένα περιορισμένο rotation στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ολυμπιακός: Εκτός πλάνων Καμπιάσο και Ντουρμάζ!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Με δύο σημαντικές απώλειες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα. Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Σουηδός «φορτσάρουν» για την αναμέτρηση με την Βέροια το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάνουελ Ντα Κόστα, χωρίς πάντως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Άλαν Πουλίδο. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία στην πισίνα και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Αυλωνίτης ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα και ο Μανιάτης αρχίζει να ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμό. 

Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ένα περιορισμένο rotation στο ματς της Κυριακής, με τους Ντομίνγκεζ, Σαλίνο και Ερνάνι να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Οι πρωταθλητές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο το απόγευμα (17.30) του Σαββάτου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)