Ποδόσφαιρο

10 Οκτωβρίου 2015 16:09

«Συναγερμός» για Ντουρμάζ!

Σημαντικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζίμι Ντουρμάζ για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, κόντρα στην ΑΕΚ.

«Συναγερμός» για Ντουρμάζ!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός χτύπησε στο μηρό στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν δήλωσε ότι: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ίσως τον κρατήσει για 7 έως 10 μέρες εκτός προπονήσεων». Μία εξέλιξη που έχει σημάνει «συναγερμό» στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει την άφιξη του Σουηδού στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και να φανεί αν το πρόβλημα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)