Ποδόσφαιρο

26 Μαΐου 2015 09:25

Το πιο «δολοφονικό» τάκλιν στην ιστορία του ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κυριολεκτικά δολοφονικό το τάκλιν του επιθετικού της Φεενερμπαχτσέ, στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

-

Η Φενέρμπαχτσέ έδινε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα με τη Μπασάκσεχιρ για το τουρκικό πρωτάθλημα, στη προσπάθεια της να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο 2-2 και έδωσε το τίτλο του πρωταθλητή στη συντοπίτισσα της Γαλατάσαράι.

Τα νεύρα των παιχτών της Φενερμπαχτσέ ήταν τεντωμένα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν τέσσερις παίκτες της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η αποβολή όμως του Καμερουνέζου επιθετικού της, Πιέρ Γουεμπό, ήταν τραγική…

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Αφρικανός πήρε φόρα και προσγείωσε τις τάπες του παπουτσιού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Το χτύπημα ήταν τόσο σκληρό που οι πάντες πάγωσαν στο γήπεδο. Η άμεση αποβολή ήταν εκ των ων ουκ άνευ, αλλά το συγκεκριμένο χτύπημα θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία, ως το πιο δολοφονικό χτύπημα ever.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)