Ποδόσφαιρο

18 Απριλίου 2015 17:00

Οι μεγάλες επιστροφές!

Ενισχυμένος με τέσσερις «μετεγγραφές» θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ και Κασάμι συμπεριλήφθηκαν μετά από αρκετό καιρό στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, γεμίζοντας με ποιότητα το «οπλοστάσιο» του Βίτορ Περέιρα.

Η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να συνδυάσει με γκολ και θέαμα την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για τον τίτλο και ο κόσμος του αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκτός «μάχης» έμειναν ο ανέτοιμος Αφελάι, ο φευγάτος Σαντάνα, ο τραυματίας Μανιάτης και οι Διαμαντάκος, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης και Γιαννούλης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μαζουακού, Φουστέρ, Χάρα, Φορτούνη, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σιόβα και  Ντοσεβί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)