Europa League

27 Νοεμβρίου 2014 20:57 Τελευταία ενημέρωση : -

Νίκη για να μείνουν «ζωντανοί» θέλουν ΠΑΟΚ και Αστέρας

Στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και τον Αnt1news.gr η μάχη του «δικέφαλου» με την Ντιναμό Μινσκ. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 στη Μόσχα.

-



Το τελευταίο τους χαρτί όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League παίζουν απόψε ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ (20:00 ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr) και την Μπεσίκτας, αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» με οδηγό το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, όπου είχε διαλύσει με 6-1 την ομάδα της Λευκορωσίας, θέλει να επαναλάβει μία ανάλογη εμφάνιση και μακριά από το έδαφος του προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει «ολοζώντανος» στο κόλπο της πρόκρισης.

Τον ίδιο στόχο έχει και ο Αστέρας υποδεχόμενος την τουρκική Μπεσίκτας στην Τρίπολη στις 22:05. Οι Αρκάδες, που είχαν αποσπάσει ισοπαλία (1-1) επί τουρκικού εδάφους, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εξαιρετικές φετινές ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους και να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τη Ντιναμό στη Μόσχα, αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)