Γενικά

14 Οκτωβρίου 2014 17:44

Την Κυριακή ο Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Για 37η φορά θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 19 Οκτωβρίου ο Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

-

Σε αγαπημένο αθλητικό γεγονός της περιοχής, και όχι μόνο, αναδεικνύεται ο Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 19 Οκτωβρίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού.

Ο Αγώνας αποτελεί συνέχιση του θεσμού που διεξάγεται εδώ και 36 χρόνια στο Ψυχικό και διοργανώνεται από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, ενός Δήμου με καθιερωμένο παρελθόν και μεγάλη δυναμική στα αθλητικά δρώμενα.

Ο 37ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού αποτελείται από δύο διαδρομές για ενήλικες: 10χλμ. και 5χλμ., καθώς και τέσσερις Αγώνες για παιδιά: 100μ., 200μ., 400μ. και 1.000μ.. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί περίπατος 5χλμ. για ενήλικες, ενώ θα εισάγονται 2 νέες κατηγορίες: α) ξεχωριστή εκκίνηση για οικογένειες και β) ειδική εκκίνηση για ΑΜΕΑ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από το Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελή Ξυριδάκη, ο οποίος επισημαίνει: «Ο αθλητισμός αποτελεί διαχρονικά πεδίο κοινωνικοποίησης και διαπαιδαγώγησης. Καλλιεργεί αξίες, εμπνέει οράματα και ιδανικά, βοηθά στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Γι’ αυτό και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, εξακολουθούμε να επενδύουμε σε θεσμούς, που προάγουν το αθλητικό πνεύμα σε μικρούς και μεγάλους».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)