Europa League

18 Σεπτεμβρίου 2014 21:51

Πάλεψε, άλλα δεν απέφυγε την ήττα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ντιναμό Μόσχας και πάλεψε για να πάρει κάτι θετικό, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο.

-



Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League o Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» άργησαν να… μπουν στο παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-1 από τους Ρώσους.

Οι παίκτες του Αναστασίου προσπάθησαν να απειλήσουν στο ξεκίνημα και είχαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως με το πέρασμα του χρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν ολοένα και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν το ημίωρο και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό η Ντιναμό είχε δοκάρι με τον Τζούτζακ, ενώ στο 40ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον  Κοκόριν, «παγώνοντας» τη Λεωφόρο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Ιόνοφ στο 49΄  κατάφερε να βρει κι αυτός δίχτυα, μετά από σέντρα του Τζούτζακ,  γράφοντας το 2-0, ενώ ακολούθησε ακόμη ένα δοκάρι για τους Ρώσους στο 53ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ Νομπόα.

Φανερά επηρεασμένος από το 0-2, ο Παναθηναϊκός επιχείρησε από το 60΄και μετά να αντιδράσει και οι ελπίδες του για ένα θετικό αποτέλεσμα αναπτερώθηκαν στο 63ο λεπτό, όταν και ο Ντίνας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Ακολούθησαν ορισμένα σουτ από τον Δώνη και τον Καρέλη, όμως δεν ήταν αρκετά για οδηγήσουν τους «πράσινους» στην ισοφάριση.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα του Αναστασίου να στρέφεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι με την Εστορίλ στην Πορτογαλία.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (75' Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Κλωναρίδης (58' Δώνης), Καρέλης, Ντίνας.

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μανόλεφ, Σαμπά, Ντούγκλας, Μπούτνερ (69' Γκρανάτ), Νομπόα, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Τζούτζακ, Κουράνι (93' Προυντνίκοφ), Κοκόριν (88' Χουμπότσαν).

To πρώτο γκολ της Ντιναμό:



Το δεύτερο γκολ των Ρώσων:



Το γκολ του Παναθηναϊκού:



Το δοκάρι των Ρώσων στο πρώτο ημίχρονο:



Το δοκάρι της Ντιναμό Μόσχας στο δεύτερο ημίχρονο:



Δείτε όλο το παιχνίδι:



Οι δηλώσεις Αναστασίου και των παικτών:












12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)