Μπάσκετ

21 Ιουλίου 2014 19:47

Αναχωρεί για το Καρπενήσι η Εθνική Μπάσκετ

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από τoν ant1news.gr και ANT1 TV.

-

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί την Τρίτη για το Καρπενήσι, ενόψει της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ως τις 29 Ιουλίου.

Ωστόσο, η άρνηση του Κώστα Κουφού να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα έφερε στη θέση του τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τον οποίο κάλεσε ο Φώτης Κατσικάρης.

Την αποστολή της Εθνικής μπάσκετ στο Καρπενήσι θα ακολουθήσει και ο ΝΙκ Καλάθης ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αφού η ποινή του λήγει τελικά στις 18 Αυγούστου.

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών μίλησε και άλλος παίκτης του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, δηλώνοντας πως αποτελεί για εκείνον τεράστια τιμή και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου η Εθνική να επιστρέψει στην κορυφή. 

Το Μουντομπάκσετ της Ισπανίας ξεκινά στις 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αγώνες της Εθνικής, και όχι μόνο, τόσο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 όσο και διαδικτυακά από το ant1news.gr.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)