Auto-moto

23 Ιουνίου 2014 23:40

Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Τα έγγραφα προσφέρονται προς πώληση στο Διαδίκτυο.

-


«Κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία προσφέρονται προς πώληση. Αυτός που τα διακινεί ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα έχουν σαφώς κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες», δήλωσε η εκπρόσωπος του Γερμανού άσου της F1.

Η Σαμπίν Κεμ  προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη  υπογραμμίζοντας πως και «ρητά συμβουλεύουμε ότι τόσο η αγορά και όσο και η δημοσίευση των εν λόγω εγγράφων και των προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται. Το περιεχόμενο των ιατρικών φακέλων είναι εντελώς προσωπικό και εμπιστευτικό και δεν πρέπει να τεθεί στη διάθεση του κοινού», πρόσθεσε η Σαμπίν Κεμ.

Δεν είναι σαφές, πάντως, εάν οι ιατρικές σημειώσεις προέρχονται από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία ή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης στην Ελβετία.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την Γκρενόμπλ στη Λωζάνη στις 16 Ιουνίου για να ξεκινήσει η αποκατάστασή του. Ο 46χρονος οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει ή να περπατήσει -παρά τις αναφορές- και περνάει μερικές φάσεις συνείδησης. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)